סוכריות בשר

מצרכים

קילו קיצובים של בשר
(כל החתיכות שנשארו מקיצוב הבשר: שומן, חתיכות דקות, חלקים לעיסים יותר וכו'.
בקר, טלה, הכל הולך)
מלח ים
לימון אחד
300 מ"ל סיידר תפוחים

אופן ההכנה

  1. קוצצים את כל קיצובי הבשר לקוביות בגודל 3 ס"מ ומכניסים לתבנית אפייה.
  2. מוזגים לתוך התבנית סיידר תפוחים עד לכיסוי חצי גובה מהנתחים.
  3. להכנה במעשנה – מניחים את התבנית בתחתית המעשנה והיא תקלוט את כל טפטופי השומן והסיידר משאר הבשר במעשנה.
    חשוב לערבב מדי פעם.
  4. להכנה בתנור – מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות.
  5. פעם בחצי שעה מוסיפים מעט סיידר תפוחים ומערבבים למשך 3.5 שעות. לאחר 3.5 שעות מפסיקים להוסיף סיידר כדי שהנוזלים יצטמצמו.
  6. הסוכריות יהיו מוכנות כעבור בערך 4 שעות, לאחר שכל הבשר מתרכך.
  7. בהגשה כדאי לסחוט מיץ לימון מעל, כדי שיסתור מעט את השומניות של הבשר.

Send this to a friend