שוק טלה בעשבי תיבול

מצרכים

שוק טלה (כ- 3 קילו)
צרור פטרוזיליה
צרור נענע
צרור כוסברה
צרור רשאד
צרור בזיליקום
גבעול למון גראס
שורש ג'ינג'ר קטן
חצי לימון
צ'ילי ירוק אחד
מלח ים
פלפל שחור
חצי רימון

אופן ההכנה

  1. מורחים על שוק הטלה מלח ופלפל שחור ומכניסים למעשנה או לתנור בטמפרטורה של 150 מעלות למשך 4 שעות, עד שהבשר רך מאוד וכמעט נושר מהעצם.
  2. במכתש ועלי כותשים את הלמון גראס, הלימון, הצ'ילי, הג'ינג'ר והמלח.
  3. קוצצים את כל עשבי התיבול גס ומערבבים. מניחים על
    צלחת או מגש.
  4. מפרקים את הבשר מהעצם ומערבבים עם כל מה שכתשנו.
  5. מניחים את הבשר מעל עשבי התיבול הקצוצים ומעליו סוחטים את הרימון.

Send this to a friend