קרנבל של בשר – אבל לא רק…

אחת השאלות שתמיד חוזרות על עצמן היא "ומה יהיה לצמחונים לאכול?"
הרי הצמחונים התרגלו לזה שהם אמורים להסתדר בעצמם ומקסימום לשבוע מהסלטים, אבל אצלנו – בקרנבל ובכלל, אנחנו מאד אוהבים להשתמש בכל מה שלטבע יש להציע לנו.

איטריות סלק וקולורבי
איטריות סלק וקולורבי

אם מדובר בצלפי בר שאנחנו מלקטים ומחמיצים, בעלי תבלין שאנחנו מגדלים בעצמנו בשיטה הידרופונית או בדגים טריים ופירות העונה אנחנו לא מוותרים על כל השפע הטרי והבריא הזה ומביאים אותו איתנו אל כל אירוע ושמחה.

בין אם מדובר ב-סום טאם עוקצני בשילוב עוף מעוש, פסטות טריות או בכלל בופה גבינות מטורף, אנחנו נהנים מהאתגר ודואגים שכל הסועדים ילקקו את האצבעות.

בסרטון הבא תוכלו לראות מה עשינו לכבוד חג שבועות:

 

אז בפעם הבאה שאנחנו חוגגים ביחד – אל תדאגו לצמחוניים, הם עומדים לזלול המון!

Send this to a friend