מצרכים
5 עגבניות חתוכות גס
2 תפוזים
3 בצלים לבנים חתוכים גס
צ'ילי אדום חצוי
5 פטריות פורטבלו גדולות
200 מ"ל סויה
100 מ"ל מיץ לימון
300 מ"ל מים
100 גרם דבש
500 מ"ל עגבניות מרוסקות
אופן ההכנה
- מחממים סיר גדול על אש גבוהה ומשחימים בו
את הירקות והתפוזים. - מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה עד שהנוזלים מצטמצמים בשליש.
- מכבים את האש וטוחנים בעזרת בלנדר מוט את כל התערובת.
- מסננים את התערובת דרך מסננת דקה.
- מעבירים לצנצנת, מקררים וסוגרים.