רוטב ברביקיו ותפוזים

מצרכים

5 עגבניות חתוכות גס
2 תפוזים
3 בצלים לבנים חתוכים גס
צ'ילי אדום חצוי
5 פטריות פורטבלו גדולות
200 מ"ל סויה
100 מ"ל מיץ לימון
300 מ"ל מים
100 גרם דבש
500 מ"ל עגבניות מרוסקות

אופן ההכנה

  1. מחממים סיר גדול על אש גבוהה ומשחימים בו
    את הירקות והתפוזים.
  2. מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים.
  3. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה עד שהנוזלים מצטמצמים בשליש.
  4. מכבים את האש וטוחנים בעזרת בלנדר מוט את כל התערובת.
  5. מסננים את התערובת דרך מסננת דקה.
  6. מעבירים לצנצנת, מקררים וסוגרים.

Send this to a friend