מצרכים
3-4 מנות
200 גרם לב טלה
200 גרם כבד טלה
100 גרם כליות טלה
100 גרם טחול טלה
0 10 גרם סינטה טלה
50 גרם שומן טלה
קורט סומאק
בצל אחד חתוך גס
שש שיני שום חצויות
מלח ים
פלפל שחור
חופן נדיב של מנגו מוחמץ
שמן זית
אופן ההכנה
- קוצצים לחתיכות גסות את כל נתחי הטלה.
- מחממים ווק עם שמן זית על להבה חזקה.
- מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
- מוסיפים את המנגו המוחמץ.
- מוסיפים למחבת את כל נתחי הטלה.
- מתבלים בסומאק, מלח ופלפל לפי הטעם.
- ממשיכים לערבב עד שכל החלקים צרובים היטב.
- מעבירים לקערה ומגישים, או מנגבים עם פיתה ישר מהווק.
הטיפ שלנו:
במעורב חלקי פנים אפשר לשחק ביחסים בין החלקים לפי העדפה אישית, יותר מזה ופחות מההוא. רצוי לשמור על כמות כללית אחידה.