בשר

רולדת סינטה, מח עצם ואגוזים

מצרכים

500 גרם סינטה
200 גרם מהקבב של גילי ואוהד (המתכון המלא כאן)
100 גרם מח עצם
50 גרם פקאן קלוף
מלח ים
בלנד פלפלים
חוט קשירה

אופן ההכנה

  1. פורסים את הסינטה דק ככל הניתן.
  2. משטחים את תערובת הקבב לשכבה אחידה על הסינטה.
  3. מפזרים אגוזים ואת מח העצם.
  4. מוסיפים מלח ובלנד פלפלים.
  5. מגלגלים וקושרים את הרולדה.
  6. מכניסים למעשנה או לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשךכשעה (עד חום פנימי של 60 מעלות).
  7. מורידים את חוט הקשירה ופורסים.