מצרכים
500 גרם סינטה
200 גרם מהקבב של גילי ואוהד (המתכון המלא כאן)
100 גרם מח עצם
50 גרם פקאן קלוף
מלח ים
בלנד פלפלים
חוט קשירה
אופן ההכנה
- פורסים את הסינטה דק ככל הניתן.
- משטחים את תערובת הקבב לשכבה אחידה על הסינטה.
- מפזרים אגוזים ואת מח העצם.
- מוסיפים מלח ובלנד פלפלים.
- מגלגלים וקושרים את הרולדה.
- מכניסים למעשנה או לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות למשךכשעה (עד חום פנימי של 60 מעלות).
- מורידים את חוט הקשירה ופורסים.