אנחנו יודעים שבחגי תשרי, הכל כבר מתבלבל בין ארוחת שישי לבין עוד ארוחת חג והרבה ימים מרגישים כבר כמו יום שבת.
וזה לגמרי נכון שבזמנים כאלו פחות מומלץ לתת לילדים לצרוך סוכר באופן מופרז, אבל אנחנו מבטיחים לכם שהמתכון הבא יתן לכם כמה רגעים של לעיסות שילוו בדממת אל-חוט וזה – יקר מפז.
זה מתכון סופר קליל שאפשר להכין עם הילדים או שפשוט תעשו את מה שאנחנו הכי ממליצים – תחכו שהם ירדמו ותחרישו את הדבר הטעים הזה בסתר.
בואו להכין איתנו פרנצ׳טוסט פודינגי מושלם עם רוטב קרמל ופירות יער!
חממו את המחבת, תוציאו את הסוכר ובואו נתחיל:

מה צריך:
פרוסות לחם/חלה
3 ביצים
400 גרם קרם קוקוס
50 גרם אבקת סוכר
לרוטב:
100 גרם סוכר
חופן פירות יער
קוביית חמאה/שומן מזוקק
מה עושים:
מערבבים את הביצים עם קרם קוקוס ואבקת סוכר ומניחים את הלחם בפנים לכמה שעות שיספוג הכל- ככה נקבל מרקם קרמי.
מחממים מעט שמן/חמאה במחבת וצורבים את פרוסות הלחם משני הצדדים ומעבירים לצלחת.
מחממים במחבת סוכר וכשהוא מתקרמל מוסיפים קוביית חמאה ואת פירות היער ומערבבים. כשהחמאה נמסה יוצקים מעל הפרנצ'טוסט.
בתיאבון!