בשר, רטבים

כנפיים עם תפוח עץ וחמאת בוטנים

תגידו גם לכם אמרו בילדות שאם תאכלו הרבה כנפיים בסוף תעופו? כי אנחנו שמענו את זה הרבה אבל משום מה לא הצלחנו לעוף.

אבל גם בלי לעוף אנחנו מוכנים להתערב איתכם על זה שכנפיים זה החלק הכי טעים בעוף, הן גם קצת כמו הפיצוחים של חובבי הבשר. הכל הולך עם כנפיים וכל שעה היא שעה טובה לכנפיים!
אז אם בא לכם משהו טעים ומתקתק שהוא גם אחלה נשנוש מול הטלויזיה ואתם רוצים שיהיה בו קצת חלבון? זה המתכון עבורכם והוא גם סופר קל להכנה, שזה קו מנחה עבורנו בבישול.
יאללה, בואו להכין איתנו כנפיים ברוטב תפוח עץ וחמאת בוטנים.

מצרכים:
20 חתיכות כנפיים
תפוח עץ פינק ליידי
3 כפות סויה
כף סוכר
2 כפות חמאת בוטנים
100 מ"ל מים

מסדרים את הכנפיים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור על חום של 170 מעלות למשך חצי שעה.
קוצצים דק את התפוח וצולים במחבת על להבה חזקה עד שהוא משחים ומתרכך. מוסיפים את הסויה, הסוכר, המים וחמאת בוטנים ומערבבים היטב. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד למרקם סמיך.
מוסיפים את הכנפיים למחבת ומערבבים היטב עד שהכנפיים מצופות ברוטב מכל הכיוונים.
בתיאבון!

כנפיים עם חמאת בוטנים ותפוח עץ

 

Related Posts