בשר, כריכים

פסטרמה מחזה הודו

טוב אז חזרנו לשגרה ואין כוח לכלום, גם בואו נודה באמת של החיים כולנו קצת תפחנו מכל החגים ועכשיו צריך לדאוג כל בוקר לכריכים לילדים או לעבודה, חשבנו עליכם ודאגנו לכם למתכון קליל ויעיל לפסטרמה מחזה הודו שלם.

לפני שנכתוב לכם כמה זה מתכון הכי קל והכי סוגר פינה ובריא בעולם, חשוב שתדעו שאין שום חומרים משמרים או משפרי טעם, מדובר בנתח מלא בחלבון בריא. רוב הנקניקים שאנחנו צורכים במעדניות או סופר, הם מועבדים ובניגוד לזה המתכון לפסטרמה של אוהד, הוא הכי קל ובריא, ידוע שחזה הודו הוא נתח שמלא בחלבון ודל שומן. היתרון הוא שאפשר להכין, לפרוס, לזרוק במקרר וזה עובד בסדנביצ׳ים, סלטים וסתם ככה בלי כלום כשבא לכם לנשנש אבל צריך חלבון 🤓

בואו נצא לדרך, אנחנו מוכנים:

הוראות הכנה:
קודם כל צריך לשים את חזה ההודו בבריין – תמיסת מלח – ל 48 שעות ולא, אי אפשר לדלג על זה, זה קריטי בשביל הריכוך של הבשר והטעם. תצטרכו בשביל הבריין:
ליטר מים
40 גרם מלח
100 גרם דבש
כפית פפריקה מעושנת/מתוקה
כפית שאטה גרוס

לבישול:
תמרחו את החזה במייפל/דבש, פפריקה מעושנת וקצת מלח.
תכניסו לתנור על הרשת ל 180 מעלות למשך 15 דק', ואז תורידו את החום
ל150 לעוד חצי שעה.
כשאתם מוציאים מהתנור תנו לחזה ההודו לנוח ולהגיר נוזלים כחצי שעה ורק אז תפרסו אותו.
בתאבון!

פסטרמה

Related Posts