זוכרים שלקראת פתיחת שנת הלימודים, חברת מזון מוכרת השיקה מנה חמה של נודלס במחיר מופקע? זה באמת כל כך מוגזם שהחלטנו להכין גרסה בריאה יותר, עם תוספת חלבון, שיכולה להיות אחלה של ארוחת צהריים לילדים אחרי בית הספר וכל זה בעשרה שקלים ובלי חומרים משמרים.
למי שיש ילדים תקבלו נחת מילדים שיטרפו את הנודלס. למי שהוא סטודנט ורוצה ארוחה טובה במחיר מצחיק, המתכון בשבילו.
אז כבר לעשות נודלס, שיהיה מנחם, מלא טעמים והכי חשוב – משביע!
חממו את הכיריים ובואו נכין מנה חמה סופר טעימה עם תוספת חלבון ובלי ירקות מיובשים ואבקת מרק בעשרה שקלים!

מה צריך:
נודלס להכנה מהירה
100 גרם פרגית/חזה עוף
בצל קטן
שן שום
כף סויה
שתי כפות קרם קוקוס
250 מל מים
מה עושים:
פורסים דק את הפרגית, הבצל והשום. מחממים שמן במחבת ומכניסים פנימה את הירקות והפרגית וצורבים אותם עד להשחמה. מוסיפים את הסויה ומערבבים היטב ונותנים לה עשר שניות להשחים גם. מוסיפים קרם קוקוס ואת המים ומכניסים את הנודלס. מבשלים על להבה בינונית עד שהנודלס מתרככים ואז מגבירים את האש ומצמצמים את הנוזלים עד שמקבלים רוטב סמיך.
בתיאבון!