דגים

סביצ'ה!

יש הרבה דגים בים ואנחנו נכין מהם סביצ'ה. סתם, לא מכולם, רק מדג אחד.
מנה מלאה בחלבון טרי וגם אומגה 3, דואגים לכם לבריאות וגם למתכון קליל שמתאים ממש לימים החמים של הקיץ, כשאין כוח לאכול משהו כבד ומתחשק משהו שמהיר ופשוט להכנה, שסוגר פינה ביום קיץ חם.
אז זוכרים שלימדנו אותכם לפלט פורל בתחילת השבוע? אם לא, אתם יכולים לראות ממש כאן!
ועכשיו כשאתם יודעים איך לפלט דג (או שהזמנתם אותו כבר מפולט, אנחנו לא שופטים), אפשר להכין ממנו סביצ׳ה!
אז הנה מתכון סופר קל וטעים למנה שהיא מרעננת, טעימה ומזינה – בול לקיץ הקליל והלא מורגש של ישראל.


מצרכים:
200 גר' פורל טרי
חצי מנגו
תירס לבן אחד
חופן עלי כוסברה
חצי לימון
כמה סלייסים של פלפל חריף
שמן זית
מלח גס

הכנה:
קוצצים את הפורל לקוביות גדולות ומניחים בקערה. חותכים את המנגו לקוביות קטנות, מורידים את גרגרי התירס מהקלח ומוסיפים לקערה.
קוצצים את עלי הכוסברה ומוסיפים ביחד עם הפלפל החריף.
מתבלים בהרבה מיץ לימון, שמן זית ומלח גס.
מערבבים היטב ואוכלים!

סביצ'ה

Related Posts